Kim demiş ‘kısa saçlı prenses olmaz’ diye!

Share

Çocukluktan beri fantastik masallarla büyüdük ve kendimizi birer prenses olarak hayal ettik. Hayallerimizde hep ışıltı saçan elbiselere, camdan ayakkabılara ve uzun saçlara sahiptik. Tabii ki de bir Rapunzel değildik; ama saçlarımız her zaman için şelale gibi akmalıydı omuzlarımızdan.

Sanıyoruz ki bilinçaltımıza ‘prenses’ ve ‘uzun saç’ kelimeleri birlikte kodlandı. Haliyle biri olmadan diğerini düşünemiyoruz. Ama belli ki The Nameless Doll, bilinçaltının etkisinden bir anlığına da olsa kurtulmuş ve Disney prensesleri kısa saçlı olsaydı nasıl olurdu bizlere göstermek istemiş.

Hanımlar ve beyler, gerçekçi hayallerin dünyasına hoş geldiniz… İşte karşınızda birbirinden tatlı ve kısa saçlı prensesler:

Ariel

Snow White

Belle

Cinderella

Elsa & Anna

Aurora

Tiana

Rapunzel

Jasmine

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...