Tesla Model 3’ün İlk Görseli Paylaşıldı

Share

Tesla Model 3 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre Tesla Model 3 hakkında ilk görsel, Elon Musk tarafından gün yüzüne çıkartıldı.

Tesla Model 3 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yeni aracı ile yakın zaman içerisinde yollara çıkacak olan dev elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Model 3 ile ilgili ilk görselleri paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu açıklamada Model 3’ün satışa hazır olduğu ve son kontrollerin yapıldığını belirten Elon Musk, Twitter üzerinden dün yapmış olduğu paylaşım ile birlikte, yola çıkmaya hazır olan bir Model 3’ün görüntülerini takipçileri ile paylaştı.

Geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan ve piyasaya çıkması dört gözle beklenen özellikleriyle tüm dikkatleri üzerine toplayan Tesla Model 3’ün ilk 30 ünitesi 28 Temmuz’da satışa çıkartılacağını belirtti.

400.000 ön sipariş alan Model 3, satış rekoru kıracağını da belirten genç CEO Musk, yeni aracının ile üretimde önemli bir artış gerçekleştireceklerinin de altını çizdi.

Teknik donanımı ve özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayacak olan yeni elektrikli araç, oldukça iddialı geliyor. Elektrikli otomobil piyasasını yeniden alevlendirecek olan firma, rakiplerine bu konuda göz açtırmak bile istemiyor.

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...