Hoşlandığınız erkeğin ilgisini çekmenin 5 yolu

Share

Aylardır peşinde olduğunuz yakışıklı, barın köşesinde duruyor. Peki, onun ilgisini nasıl çekebilirsiniz? İlişki Uzmanı Matthew Hussey’in sizin için hazırladığı tüyolara göz atın.

Arkadaş Grubuna Odaklanın; Sadece Ona Değil
Eğer arkadaş grubuyla eğlenirken sadece ona odaklanırsanız ilgiyi üzerinize çekip onu grubundan ayırmanız zor olabilir. Bunun yerine tüm arkadaş grubuyla sohbet edin. Sizi eğlenceye dahil etme ihtimalleri artacaktır.

Onunla Yüzde 10 Daha Fazla Göz Teması Kurun
Doğamızda tehlikesiz olduğu için ilgimizi çekmeyen insanlarla daha fazla göz teması kurma eğilimi var. İpleri elinize alın ve bunun tam tersini yapın. Arkadaş grubuyla konuşurken diğerlerinden çok onunla göz teması kurun. Böylelikle hem arkadaşlarının onları dışarıda bıraktığınızı düşünmesine engel olabilir hem de hoşlandığınız kişiyle aranızda etkileşim oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Ondan Bahsedin
Eğer arkadaş grubunda en iyi giyinmiş olan oysa bir konu hakkında konuştuklarında hoşlandığınız kişiyi göstererek “Onun dediklerine güvenmek durumundayım. Çünkü aranızda en iyi giyinen o” deyin. Bu şekilde tüm spot ışıklarını onun üzerine çekebilir ve gözlerinizin onun üzerinde olduğunu belli edebilirsiniz.

Arkadaşı Aracılığıyla İlginizi Belirtin
Bir taşla iki kuş vurma zamanı. Hoşlandığınız erkeğin arkadaşı sizinle gereğinden fazla ilgileniyorsa hoşlandığınız kişiyi göstererek “Arkadaşın çok tatlı” deyin. Böylelikle kimden hoşlandığınızı belli edip ondan gelecek cevabı beklemeye geçebilirsiniz.

Hafif Dokunuşlardan Korkmayın
Tıklım tıkış dolu olan barda lavaboya giderken onun yanından geçin ve elinizi hafifçe koluna dokundurun. Bu şekilde ona yeşil ışık yaktığınızı gösterebilirsiniz.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...