Gangnam Style, YouTube Rekorunu Kaptırdı

Share

Son birkaç yılın en çok izlenen YouTube videosu unvanını elinde bulunduran Gangnam Style, liderliği başka bir müzik videosuna kaptırdı.

YouTube evreni ilk oluşturulduğu günden bu yana çeşitli yenilik ve rekorlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu seferki haberimizin konusu ise son birkaç yıldır en çok izlenen YouTube videosu unvanını elinde bulunduran Gangnam Style’ın liderliği kaybetmesi.

Gangnam Style artık en çok izlenen YouTube videosu değil

Evet, bir devir daha son buldu ve bir zamanlar dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style artık 2. En çok izlenen YouTube videosu. İlk sırayı ise Hızlı ve Öfkeli serisini takip edenlerin yakından bildiği “Wiz Khalifa – See You Again” müzik videosu almış bulunmakta.

Hali hazırda 2.895.111.556 YouTube görüntülenmesine sahip Gangnam Style, liderliği 2.898.370.840 YouTube görüntülenme sayısıyla “Wiz Khalifa – See You Again“ müzik videosuna kaptırmış olsa da bu fazla uzun sürmeyebilir.

Zira dünya genelinde hızla popüler olan yeni “Luis Fonsi – Despacito” müzik videosu şimdiden 2.490.957.209 YouTube görüntülenme sayısına ulaşmış bile. Dolayısıyla YouTube liderinin yakın bir tarihte değişmesi çok olası.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...