Ben Affleck’in Batman Senaryosu Artık Çöpte

Share

Batman filminin daha çıkmadan başına gelmeyen kalmadı. Proje o kadar değişti ki artık yepyeni bir yapımla baş başa olacağız. Zira “hem yazarım, “hem oynarım, hem de yönetirim” diyen Ben Affleck‘in yönetmenliği bırakmasının ardından şimdi senaryo da baştan yazılıyor.

Batman filmine ait haberlerle ilgili ne düşünüyorsunuz bilemiyoruz ancak bizim içimiz sıkıldı, yüzümüz ekşidi. Ben Affleck’in açıklamalarından yıldığımız, kötü haberlerden bıktığımız film şimdi de tamamen değişti. Yönetmenlik koltuğuna oturan Matt Reeves, geçtiğimiz ay filmle ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Reeves’in son açıklamasıyla öğrendik ki Affleck’in senaryosu çöpü boylamış.

“Yeni bir hikaye anlatacağız. Bu konuda çok heyecanlıyım ve çok iyi olacağını düşünüyorum.” diyen Reeves, geçmişte de çok daha farklı bir Batman göreceğimizin sinyallerini vermişti. Şimdi asıl merak konusu üstünde bu kadar oynanan, hatta şimdi baştan yaratılan filmin planlanan tarihe yetişip yetişmeyeceği. Ben Affleck’in Batman filmi için önce yönetmenlik sonra senaristlik macerasının son bulmasının ardından umarız artık başka olaylı bir haber duymayız ve bu filme sağ salim ulaşırız.

Ben Affleck’in Batman’ini en yakın 17 Kasım‘da Justice League filminde yeniden izleyeceğiz.

Log

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...