Game of Thrones 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Share

HBO ekranlarında bir yıldır hayranlarını bekleten ve yeni sezonun ilk bölümü dün yayımlanan Game of Thrones için ikinci bölüm fragmanı da ortaya çıktı.

Haftanın ilk günü olan Pazartesi genellikle lanetli bir gün gibi kabul edilir. İş, okul ya da benzeri sebeplerle Pazartesi günleri erken uyanmak zorunda kalan insanların yaşadıkları, Pazartesi Sendromu adında bir hastalık olarak da literatürdeki yerini almış vaziyettedir.

Bu Pazartesi günlerini yılın birkaç ayında güzel hale getiren en önemli şeylerden biri ise tabii ki Game of Thrones’dur. HBO ekranlarında yedinci sezonuyla dün izleyicileriyle yeniden buluşan dizi yine izlenme rekorları kırdı ve ikinci bölümü için de ilk fragman ortaya çıktı.

Spoiler olabileceği için ilk bölümle ilgili pek de konuşmak istemiyoruz ama uzun süredir devam eden bekleyişin ardından izleyiciler tarafından oldukça “Yavaş ve boşluk doldurmak için çekilmiş.” olarak adlandırılan ilk bölümün ardından işlerin biraz tempo kazandığını söylemek de mümkün.

İsterseniz sözü uzatmayalım ve sizleri Game of Thrones’un yedinci sezonunun ikinci bölüm fragmanı ile başbaşa bırakalım.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...