Disney prensesleri bir arada!

Share

Disney’in merakla beklenen filmlere dair yepyeni bilgileri paylaştığı bienal tadındaki D23 Expo bu yıl da fırtına gibi esti.

Birçok film hakkında yeni gelişmeleri öğrendiğimiz ve hayranların basınla paylaşılmayan detaylara ulaşabildiği etkinlikte Disney’in animasyon prenseslerini seslendiren ünlü yıldızlar bir araya geldi ve bir fotoğraf çektirdi. Bakalım hangi yıldızın hangi prensesi seslendirdiğini biliyor musunuz?

Cevaplar:

1) Paige O’Hara – Güzel (Güzel ve Çirkin), 2) Irene Bedard- Pocahontas, 3) Mandy Moore – Rapunzel (Karmakarışık), 4) Auli’i Cravalho – Moana, 5) Sarah Silverman – Vanellope (Oyunbozan Ralph), 6) Kristen Bell – Anna (Karlar Ülkesi), 7) Kelly Macdonald – Merida (Cesur), 8) Anika Noni Rose – Tiana (Prenses ve Kurbağa), 9) Linda Larkin – Jasmine (Aladdin), 10) Jodi Benson – Ariel (Küçük Denizkızı)

Beyazperde

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...