Xiaomi Mi 5X Geliyor

Share

Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli Mi 5X’i kullanıcılar ile buluşturacağı tarih açıklandı. İşte tanıtım öncesinde Xiaomi Mi 5X hakkında bilinen tüm detaylar…

Amiral gemisi modeli Mi 6’yı kullanıcılar ile buluşturmaya devam eden Xiaomi, yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Son günlerde ortaya çıkan sızıntılar ile adından söz edilen Xiaomi Mi 5X modelinin tanıtım tarihinin yanı sıra sahip olduğu teknik özellikler büyük oranda ortaya çıktı.

Gelin, şimdi tanıtım öncesinde Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu hakkında bilinen detaylara hep birlikte göz atalım.

Xiaomi Mi 5X, MIUI 9 ile birlikte duyurulacak

Xiaomi, 26 Temmuz tarihinde yeni kullanıcı arayüzü MIUI 9’un yanı sıra, yeni akıllı telefon modeli Mi 5X’in duyurusunu gerçekleştirecek.

Qualcomm’un 2 GHz hızında çalışan sekiz adet Cortex A53 çekirdeğine ve Adreno 506 grafik birimine ev sahipliği yapan Snapdragon 625 işlemcisinden güç alması beklenilen Mi 5X, 4 GB RAM ile birlikte gelecek.

5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan bir ekranın yer alacağı akıllı telefonun, çift arka kameraya sahip olacağı ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacağı kesinleşen detaylar arasında yer alıyor.

Xiaomi Mi 5X ve MIUI 9 hakkında diğer detayları, 26 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlik sonrasında hep birlikte öğreneceğiz.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...