Modern Family Yıldızı Sarah Hyland’in Fotoğrafları Hacklendi

Share

Fappening 2.0 olayına bir ünlü isim daha eklendi. Modern Family aktristi Sarah Hyland’in özel fotoğrafları ve videoları hacklendi ve internette paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda Fappening 2.0 ismiyle anılan bir hack olayı gerçekleşmiş ve aralarında Emma Watson gibi ünlülerin olduğu birçok kişinin özel fotoğrafları internette paylaşılmıştı.

Şimdi de hacklenen ünlüler kervanına Modern Family aktristi Sarah Hyland de katıldı. Hyland’in özel fotoğrafları ve videoları, internette paylaşıldı.

Gelen bilgilere göre internette yayınlanan fotoğraflardan sonra Sarah Hyland, bahsi geçen web sitesini dava etmek için kolları sıvadı. Fotoğrafların paylaşıldığı web sitesi, daha önce de Amanda Seyfried tarafından dava edilmiş ve dava sonrası fotoğraflar kaldırılmıştı.

Bakalım sürekli yeni ünlülerin hack’lendiği bu olay daha ne kadar devam edecek ve farklı yeni isimler de bu kervana katılacak mı.

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...