Coca-Cola Zero’nun İsmi Değişiyor

Share

Coca-cola, ürettiği şekersiz kola ‘Coke Zero’nun adını değiştiriyor. Ürünün yeni adı Coca-Cola Zero Sugar olacak.

Coca-Cola’nın yeni ürünle ilgili konuşan bir temsilcisi formüldeki değişkilklerle ilgili olarak “Coke Zero’ya gerçek Coca-Cola tadını veren çeşnileri daha etkili bir şekilde harmanladık” diye konuştu.

İsmiyle birlikte ambalajı da değişecek olan şekersiz kolanın formülü aynı kalacak.

‘​2005’TEN BU YANA YAPTIĞIMIZ EN BÜYÜK YATIRIM’

Öte yandan şirket, ağustosta ABD’de piyasaya sürülecek olan Coca-Cola Zero Sugar’ın tanıtımı için televizyon, radyo ve interneti kapsayacak büyük bir kampanya hazırlığında.

Coca-Cola Kuzey Amerika Kıdemli Pazarlama Başkan Yardımcısı Stuart Kronauge, blogunda, bu kampanyanın ‘2005 yılında pazara sürüldüğünden beri marka için yaptıkları en büyük yatırım’ olduğunu yazdı.

Coke Zero’nun, Coca Cola’nın 2016 yılında gerçekleştirdiği yüzde 3.5’lik büyümede payı olduğunu belirten Kronauge “Bunun, markayı desteklemek ve daha fazla Coca-Cola hayranını sıfır şekerli bu harika içeceği tatmak için cesaretlendirmek için bir fırsat olduğunu gördük” ifadelerini kullandı.

Sputnik

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...