Galatasaray’da ‘Lucescu’cular ‘Terim’ciler’e Karşı

Share

Basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal, Lucescu ile Romanya’dan yaptığı görüşmeden umutlu döndü. Ancak Fatih Terim için çabalayan başka bir grup daha var. Tudor ise sessizliğini koruyor.

bir kesim, Luce’nin gelmesiyle Fatih Terim’in önünü kesmeyi düşünüyor. Başkan Özbek’in gönlü ise Terim’den yana. Her an sürpriz bir hamle gelebilir…

Galatasaray’ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, önceki gün Mircea Lucescu ile görüşmek üzere Romanya’ya gitmişti.

İstanbul’a dönen Sarı-Kırmızılı idareci, “Lucescu, teklifimize olumlu yaklaştı. Takımla ilgili detaylı bilgi talep etti ve 3-4 gün süre istedi. Önümüzdeki hafta başında sonuç netleşmiş olur. Tudor yönetimin bu fikrine olumlu bakmasa, zaten bu yeni organizasyon yapısı için görüşmeleri yapmazdık” ifadelerini kullandı.

Aralarında Topsakal’ın da yer aldığı bir grup yönetici, Lucescu’nun göreve getirilmesiyle birlikte Fatih Terim’in Galatasaray’a dönüş ihtimalinin önünü kesmeyi planlıyor. Ancak başta başkan Dursun Özbek olmak üzere bir grup da, takımın başında Terim’i görmek istiyor…

Fatih hocanın hem Florya’yı hem de dış etkenleri idare ederek, taraftarla arasında köprü oluşturacağını ve işlerini hafifleteceğini düşünen Özbek’in, sürpriz bir hamle yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılan Terim’in ilk etepta dinlenmeyi düşündüğü belirtilse de, tecrübeli teknik adamın ikna edilmesi adına ne gerekiyorsa yapılacağı kaydedildi.

Mevcut teknik direktör Tudor ise tüm bu güç savaşlarının gölgesinde çalışmalarına devam ediyor.

Fanatik, CNN

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...