Astroloji: Ağustos 2017 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Astrolog Su Karakuş, Ağustos 2017’nin burçlarını yorumladı:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Kariyer ve iş ortaklığınızı etkileyecek köklü değişiklikler, ayın başından itibaren sinyal vermeye başlayacak. Hoşunuza gitmese de değişime alışmalısınız. Ay tutulması, yaşamınıza yeni dostlar getirebilir ve bu dostlardan biriyle evlilik ya da iş ortaklığı kararı alabilirsiniz. Köklü değişikliklerin ardından adeta Güneş doğacak. Ayın ikinci yarısında Güneş tutulması, size yeni bir aşı ve yaşam biçiminizi değiştirmeyi vaat edecek. Bu yeniliği çok seveceksiniz. Merkür gerilemesi, ay boyunca iş ve sağlık alanınızda sorun yaratabilir dikkat!

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

İş ve sağlık alanınızdan geçiş yapan Jüpiter, ekstra gelirler kazanmanızı sağlayabilir ancak yurt dışı ve kent dışı iş beklentilerinizi değiştirip farklı alanlarda varlık göstermeye çalışmalısınız. Ayın ilk yarısında ay tutulması, kariyerinizde önemli bir tamamlanma ve sonuç alma imkanı sağlayacak. İşler ve teklifler bu evrede artabilir. Ayın ikinci yarısında ise ev veya mülk sahibi olabilir ya da evlenmeye karar verebilirsiniz. Her koşulda yaşamınızda seveceğiniz bir yenilik gerçekleşecek. Ay boyunca aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanında yanlış düşünceler, ayrılık veya pişmanlık getirebilir. Dikkat!

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Çocuklarınız veya partneriniz için yapacağınız harcamalar ayın ilk yarısında canınızı sıkabilir. Ya da onların başına gelenler hayat planınız değiştirebilir. Uzaklardan gelen destek, ayın ilk yarısında iyi bir sonuç yaratacak ve tutulmanın etkisi ile seyahatlere de çıkabileceksiniz. Ayın ikinci yarısında Güneş tutulması yeni bir medya çalışmasında yer almanızı sağlayacak. Arkadaşlarınızın birinden beklenmedik bir teklif alacaksınız ve hayatınızın kitabını yazacaksınız. Merkür gerilemesi, aile içi ilişkilerde yorgunluk yaratabilir dikkat!

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Ev ve yuva alanınızda, ayın ilk yarısında kriz çıkabilir ve ilişkiler sarsılabilir. Ayrılma kararı bir çözüm tabii. Veya ay tutulmasının etkisiyle para paylaşımı yapmak ve böylece kendi yolunuzda ilerlemek de ihtimal. Ayın ikinci yarısında sorun çözme konusundaki gelişiminiz ve aniden kazanılan paralar sevindirecek. Kariyeriniz değişebilir. Merkür gerilemesi iletişim hatalarına ve araçlarınızın bozulmasına neden olabilir. Yakın çevrenizle tartışmadan önce konuyu anlamalısınız.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Evlenmek veya boşanmak istiyorsanız, ay tutulması ayın ilk yarısında destekleyecek. Ne istediğinize dikkat edin! Büyük bir şans yakalayacak, yakın çevrenizdeki bir gelişmeyi dikkate alacak ve ilerleyeceksiniz. Ayın ikinci yarısında ise hem görünüşünüzü yenileyebilir hem de yaşam stilinizi daha konforlu hale getirebilirsiz. Merkür gerilemesi ay boyunca mali konularda hata yapmanıza neden olabilir dikkat!

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Yöneticiniz Merkür, burcunuzda geri gidecek ve gölge dönemle birlikte ay boyunca etkili olacak. Algılarınız zayıflayabilir. Unutkanlık ve yanlış kararlar canınızı sıkabilir. Ayın ilk yarısında, iş alanınızda beklentilerinin üstünde kazanmanızı sağlayacak bir yenilik ortaya çıkabilir. Büyük bir projeyi tamamlayıp teslim edebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında, Güneş tutulması sayesinde iç dünyanız yenilenecek ve bir ruhsal gelişim tekniği ile tanışacaksınız. Kötü alışkanlıklardan kurtulmaksa daha kolay olacak.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Ayın yıldızısınız. Ay tutulmasında partnerinizi destekleyecek, yalnızsanız aşık olacak, ruh eşinizle tanışacaksınız. Ayın ilk yarısında ailenizle ilgili köklü değişiklikler yaşayacak ve belki biraz sarsılacaksınız. Tutulmalar, sizi toparlayacak. Ayın ikinci yarısında, yeni dostlar yaşamınıza girecek. İlerleyen zamanlarda bu dostlardan biri müstakbel eşiniz olabilir.. Merkür gerilemesi, geçmişte takılı kalmanıza ve yakınlarınızın sağlığıyla ilgili yanlış kararlara neden olabilir.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Yakın çevrenizi, köklü bir şekilde değiştireceksiniz ve bu değişime adeta zorunlusunuz. Bu zorunluluk hoşa gitmese de zamanla içinizi aydınlatacak. Evinizle ilgili büyük yenilikleri tamamlamanız ay ortasına kadar mümkün ve bu değişiklik mutluluğunuzu perçinleyecek bir diğer faktör olacak. Ayın ikinci yarısında ise yeni arkadaşlar ve yepyeni bir yaşam amacı hayatınıza katılacak. Bu amaç yeni bir işi veya sağlık programını da beraberinde getirecek. Merkür gerilemesi, ay boyunca arkadaşlarınızla birbirinizi yanlış anlamanıza ve ayrılıklara neden olabilir dikkat!

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Özgüveninizi sarsan arkadaşların varlığı, mali durumunuzu kökten değiştiren ideallerin kalbinizdeki yeri ayın ilk haftasından itibaren gözünüze batmaya başlayacak ve değişeceksiniz. Ayın ilk yarısında yakın çevrenizin, blogunuzun, kitap yazma projenizin veya tanıtım reklamınızın etkileneceği bir ay tutulması oluşacak ve arkadaşlarınızın desteğini alarak ilerleyeceksiniz. Ayın ikinci yarısında yurt dışına seyahat etmek veya eğitim almak gibi şanslar elde edeceksiniz. Gideceğiniz yerde aşk sizi bekliyor olacak. Kariyer alanında ay boyunca hatalı iletişim utandırabilir, dikkat!

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Kariyeriniz adına kendinizi şanssız olarak nitelendireceğiniz günler başlıyor. Oysa sadece köklü değişikliklere ihtiyacınız var ve bu değişim sizi karizmatik bir yeniliğe taşıyacak. Ayın ilk yarısında, gelir kaynaklarınızı sorgulayacak ve yeni bir kariyer teklifiyle daha iyi olanaklara doğru yelken açacaksınız. Ayın ikinci yarısında piyango, miras, riskli yatırımlar gibi alanlarda şanslısınız ama unutmayın Uranüs gerileyeceği için yine de dikkatli olmalısınız. Merkür, uzun yolculuklar ve çeşitli eğitimlerde sorun yaratacak. Dikkati elden bırakmayın.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Medya çalışmaları ve Dünyanın işleyişi hakkında net fikirlere, ayın ilk haftasından itibaren ulaşacaksınız. İşlerin yavaşlaması ve ilişkilerin durağanlaşması yine aynı döneme denk gelecek. Dünya görüşünüz değişirken, iç dünyanız kararabilir. Yakınlarınızın sağlığı risk altında. Ayın ilk yarısında görünüşünüz ve yaşam stiliniz değişecek. Yurt dışı örnekleri önünüzü açacak. Ayın ikinci yarısında, evliliği veya ortaklığı düşündürecek gelişmeler sürpriz bir şekilde yakın çevrenizde karşınıza çıkacak. Ödemeler konusunda dikkati elden bırakmayın Merkür gerilemesi, cezalı gecikmelere neden olabilir.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Arkadaşlarınızla yüzleşmeler yaşayıp kendinizi sıkıntılı hissedeceğiniz bir başlangıçtan sonra ayın ilk yarısında yakınlarınızın ameliyatla sağlığına kavuşması veya ruhsal gelişim yolunda bir duyguyu daha yakalamanız sevinmenizi sağlayacak. Mali konularda durağanlığa hazır olmalısınız. Ayın ikinci yarısında, iş alanınızda yenilikler yaşayacak ve yeni gelirler elde etme şansı bulacaksınız. Bu sürprizi iyi değerlendirmelisiniz. Ancak yakınlarla ilişkiler, evlilik ve ortaklık yanlış anlamaya kurban gidebilir, Merkür gerileyecek dikkatli olun.

InStyle

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...