Apple, Resmi Instagram Hesabını Açtı

Share

Sosyal medya üzerindeki varlığını yavaş yavaş ön plana çıkaran Apple, resmi Instagram hesabını devreye soktu. iPhone’la çekilmiş etkileyici karelerin yer aldığı hesabın takipçi sayısı ise şimdiden dikkat çekici.

Apple’ın resmi olarak kullanmaya başladığı Instagram hesabı daha 24 saati doldurmadan 300 bin takipçiye erişmiş durumda. Ağırlıklı olarak “albüm” şeklinde paylaşımlar yapan Apple, kullanıcıları iPhone ile fotoğraf çekmeleri için cesaretlendiriyor. Albüm içinde fotoğrafçılara ait fotoğrafları kolajlayarak paylaşan Apple, arka plana da fotoğrafla ilintili bir müzik yerleştirmeyi ihmal etmiyor. Açıklama kısmında albümün her bir sekmesindeki fotoğraf kolajlarının ait olduğu kullanıcıları açıklamaya ekleyen Apple, fotoğraflarla ilgili mini bilgiler de veriyor. Kısacası firma Instagram’ın nimetlerinin hemen hepsinden yararlanıyor. Apple’ın hazırladığı bu albümlerde yer almanın bir yolu da mevcut. Instagram kullanıcıları çektikleri fotoğrafları #ShotoniPhone (iPhone’la çekildi) hashtag’i ile paylaşarak Apple’ın başlattığı akımın bir parçası olabilir.

Apple’ın resmi Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz. Apple’ın Instagram’da diğer servisleri için de ayrı ayrı hesapları bulunuyor. Apple MusiciTunesBeats 1iBooksCarpool Karaoke ve Planet of the Apps sayfalarını da isimlerin üstüne tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...