Dev ‘Tavuk Trump’ İlgi Odağı Oldu

Share

ABD, Başkan Donald Trump’a benzeyen dev şişme tavuğu konuşuyor. Tavuğu Beyaz Saray yakınlarına yerleştiren kişi, bu eylemin başkan Donald Trump’ın başarısız yönetimine karşı bir eleştiri olduğunu söylüyor.

Taran Singh Brar adlı film yapımcısı tarafından Beyaz Saray’ın arka tarafındaki halka açık parka yerleştirilen, ‘Tavuk Trump’ adlı sarı saçlı şişme tavuk, ABD Başkanı’na yöneltilen ‘zayıf ve etkisiz lider’ eleştirilerinin yeni simgesi oldu.

​​Trump’ın New Jersey’de tatil yaptığı dönemde Beyaz Saray yakınına yerleştirilen dev tavuk, sosyal medya da da ilgi odağı oldu.

​Trump’ın yönetimdeki etkisizliğiyle eğlenen Washingtonlular Tavuk Trump önünde fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

​Tavuk Trump balonu, Başkan Trump’ın vergi iadelerini serbest bırakması için Nisan ayında yapılan bir protesto sırasında da ortaya çıkmıştı.

Sputnik

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...