Yeni BMW Z4’ten Tanıtım Öncesi İlk Kare

Share

BMW’nin “Z” armasıyla 2002‘den beridir sokaklara çıkarttığı Z4 için yeni bir yolculuğun başlama vakti geldi.

Yeni nesil Toyota Supra ile benzer genleri taşıyan ve uzunca bir süredir kamuflajlı şekilde devam eden test sürecini izlediğimiz Z4, Pebble Beach Concours d’Elegance 2017 kapsamında yarın tanıtılacak. Etkinlik için artık sayılı saatler kalmışken BMW’den daha erken beklediğimiz hamle biraz geç de olsa geldi ve konseptin bu zamana kadarki en detaylı görseli resmi kaynaklar üzerinden nihayet paylaşıldı.

BMW baş tasarımcısı Adrian van Hooydonk‘un “Her açıdan BMW’nin yeni nesil tasarım dilinin temsilcisi.” olarak nitelendirdiği yeni Z4’ün özellikle LED ışıklandırma grubuna dikkat çekiliyor.

Markanın ikonik böbrek ızgaralarının da yeni bir boyut kazandığını gördüğümüz konseptte arka tarafa doğru yükselen ve genişleyen omuz çizgisi, klasik tabirle “kaslı” görüntünün temel taşları arasında. Seri üretime hazır versiyonun önümüzdeki yıl tanıtılacağını da açıklayan BMW, meraklılarınıysa çok fazla bekletmeyecek.

Log

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...