Trump’ın Anılarını Kaleme Alan Yazar: İstifa Edecek

Share

ABD Başkanı Donald Trump’ın istifa edeceği iddia edildi. İddia, Trump’ın 1987 yılında yayımlanan ve çok satan “The Art of The Deal” adlı kitabın hayalet yazarı Tony Schwartz’dan geldi. Schwartz, Trump’ın başkanlığının fiilen bittiğini söyledi.

Twitter hesabında öngörülerini paylaşan Schwartz, Trump’ın Cumhuriyetçi Parti’nin seçim kampanyası ekibiyle Rusya arasındaki bağlara ilişkin soruşturmanın bitmesinden önce istifa edeceğini öne sürdü.

Yazar “Trump’ın başkanlığı fiilen bitti. Yıl sonuna kadar görevde kalırsa şaşarım. Sonbaharda ya da daha öncesinde istifa edebilir” dedi.

Trump’ın etrrafındaki çemberin “ışık hızıyla” daraldığını vurgulayan Schwartz “Trump istifa edecek ve Mueller ile Kongre ona seçenek bırakmadan zafer ilan edecek” ifadelerini kullandı.

Eski FBI Başkanı Robert Mueller, ABDde Rusya soruşturmasını yürütüyor.

Trump ile 18 ay geçirdi

Trump’ın çok satan kitaplar listesine giren anı kitabı için Tony Schwartz, iş adamı Trump’la 18 ay geçirmişti.

Tony Schwartz geçen yıl seçim kampanyası sırasında The New Yorker dergisine konuşmuş, Trump ile iş ilişkisinden dolayı pişman olduğunu söylemişti.

Schwartz, “Trump’a daha geniş bir ilgiye neden olduğum ve onun olduğundan daha çekici görünmesine katkı sağladığım için derin bir pişmanlık duyuyorum” demişti.

BBC

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...