McDonald’s, iPhone 8’i Reklamında Kullandı

Share

iPhone 8 daha tanıtılmadan bazı firmalar için reklam malzemesi oldu. McDonald’s, müşterilerine gönderdiği e-postada mobil uygulamasının görüntüleri için iPhone 8’i kullandı.

Şirket Avusturalya’daki müşterilerine mobil uygulama üzerinden % 25 indirimli sipariş verebileceklerini bildirmek için gönderdiği e-postada iPhone 8 görsellerini kullandı. Görsellerdeki tasarım Benjamin Geskin tarafından oluşturulan konsept tasarım.

17-08/18/mcdonalds-iphone-8.jpg

Promosyon mailinin kullanıcılar tarafından Twitter’da paylaşılması ile gündeme gelen reklam kampanyasında resmi olarak tanıtılmayan bir ürünün kullanılması oldukça ilginç. McDonald’sı cesaretlendiren belki de HomePod yazılımında görülen çerçevesiz iPhone 8 simgesi olabilir.

Reklamda kullanılan görseller, bugüne kadar sızdırılan iPhone 8 tasarımı ile aynı. Cihazın ön yüzü üst taraftaki kamera ve sensörlerin olduğu kısım hariç tamamen ekrandan oluşmakta. McDonald’s gibi bir şirketin bu görselleri kullanması belki de tasarımın netleştiğini gösteriyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...