Vatan Şaşmaz Beşiktaş’ta Bir Otelde Öldürüldü

Share

Beşiktaş’ta lüks bir otelde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker ölü bulundu. İddiaya göre Vatan Şaşmaz’ı sırtından vuran Filiz Akel intihar etti.

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker, Beşiktaş’taki otel odasında ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Cihannüma Mahallesi’ndeki lüks bir otelin görevlileri, bir odadan silah sesleri gelmesi üzerine, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, girdikleri odada, sunucu Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker’i, silahla vurulmuş olarak buldu. Yapılan kontrolde, sırtına kurşun isabet eden Şaşmaz ile başından vurulan Aker’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Otel girişini araç trafiğine kapatan polis ekipleri ve nöbetçi cumhuriyet savcısı, olay yerinde inceleme yaptı.

Bu arada, otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

1 AYDIR OTELDE KALIYORDU

Amerika’dan gelen Filiz Akel’in bir aydır otelde kaldığı öğreniliyor.

“GÖZALTI YOK” 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma kapsamında, nöbetçi cumhuriyet savcısının söz konusu otel odasında inceleme yaptığı belirtildi.

İncelemelerini tamamlayan nöbetçi savcının tanık beyanlarına başvurduğu bilgisi verilen açıklamada, olayla ilgili herhangi bir gözaltı işlemi bulunmadığı kaydedildi.

Açıklamada, cenazelerin otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüleceği bildirildi.

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Gençlik yıllarında Fotomodellik yapmıştır. Ayrıca bazı Reklamlarda ve Kliplerde rol almıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte atv’de sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine atv’de Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlendi. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. TGRT için çekilen Akşemseddin Hazretlerinin hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin’i oynamıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe Filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır.

Halen birçok TV Kanalında ve çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapmaktaydı. Şaşmaz, TRTSpor’da Taraftar yarışıyor isimli spor-yarışma programını ve TVem’de yayınlanan Vatan Mutfağı isimli yemek programlarını sunuyordu.

NTV

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...