Game of Thrones’un 8. Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Share

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi olan Game of Thrones oldukça etkileyici bir sezon finali yaptı. Peki 8. sezon ne zaman başlayacak?

Günümüzün en popüler dizilerinden birisi olan Game of Thrones, arkasında birçok soru işareti bırakarak nefes kesen bir bölümle sezon finali yaptı. Şimdiyse herkesin kafasında tek bir soru var: “8. Sezon ne zaman başlayacak?”

Game of Thrones 8. Sezon 2019 yılında gelebilir

Geçtiğimiz 6 sezonda 10’ar bölümle karşımıza çıkan Game of Thrones 7. Sezonda 7 bölümle hayranlarının karşına çıktı.

Heyecanın doruklarda yaşandığı, birçok soru işaretine cevabın bulunduğu aynı zamanda yeni bir sürü bilinmezin oluşturulduğu 7. Sezon, aldığı olumlu ve olumsuz eleştirilere rağmen oldukça etkileyici bir şekilde son buldu.

Uzun zamandır beklenen kışın gelmesinden dolayı her yıl Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Game of Thrones 7. Sezona her zamankinden daha geç başlamıştı. Üzücü haber ise tam burada geliyor. 8. Sezonda daha da yoğun bir kışa ihtiyaç duyulduğu için 2017 yılının kışı yetmeyip çekimler için 2018 yılının kışının da beklenebileceği ortaya çıktı.

Bu durumdaysa 2018 yazında yayınlanmasını beklediğimiz 8. Sezon, 2018 yılının sonunda ya da 2019 yılının başlarında yayınlanabilir. 8. sezonun çekim hazırlıklarına ise çoktan başlanmış durumda. Nikolaj Coster-Waldau’nun yani Jaime Lannister’in açıklamasına göre çekimlerde Ekim ayında başlıyor.

Sadece 6 bölümden oluşacak ve her biri bir film tadında olması beklenilen 8. Sezon için umarız ki çok fazla beklemeyiz.

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...