Hislerinize derman olacak LEGO GIF’leri

Share

LEGO ve GIPHY ortaklığıyla uçsuz bucaksız LEGO GIF’leri kütüphanesi hazırlandı.

201123479858e5f55e87b378.70542959_n

Her bir parçasından yaratıcılık taşan LEGO’nun muhteşem dünyaları, GIPHY ile yaptığı ortaklıkla birlikte devasa bir GIF kitaplığı olarak yeniden canlandı.

LEGO animated GIF

2014’te vizyona giren The LEGO: The Movie ile birlikte marka video oyunlarından sonra beyazperdede de ciddi bir şekilde boy göstermesiyle LEGO’nun evrenleri bir anda görselleşmeye ve pek çok materyal üretmeye başladı. 2017 yapımı The LEGO Batman Movie ve The LEGO Ninjago Movie ile de birlikte oyuncak markası da yarattığı evrenleri beyazperdeye büyük yapımlarla taşıyacak.

LEGO animated GIF

LEGO tüm bu yapımları da doğal bir şekilde beslemek adına GIPHY ile kurduğu ortaklıkla resmi kaynak olarak onlarca GIF’i LEGO’nun GIPHY sayfasına yükledi. Her ruh halinize yanıt olabilecek, görsel olarak ifade ihtiyacı duyduğunuzda yanınızda belirecek bu kütüphane filmler öncesi heyecanını perçinlemek isteyenler için de birebir.

Çünkü unutmayın, LEGO dünyasında her şey çok mükemmel!

LEGO animated GIF

episode animated GIF

LEGO animated GIF

LEGO animated GIF

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...