iPhone 8’in Tanıtım Tarihi Kesinleşti

Share

Merakla beklenen iPhone 8’in tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Uzun zamandır dedikodusu ortalıkta dolaşan iPhone 8, 12 Eylül‘de düzenlenecek etkinlikte gün ışığına çıkacak.

Apple’ın yeni kampüsü Apple Park’ta Steve Jobs Theatre adında bir tiyatro salonunda tanıtılacak iPhone 8, Apple Park’ın en yüksek noktalarından biri olan bir tepenin tepesinde ve ana binaya yakın bir yerde sergilenecek. 5.000 TL’nin üzerinde bir fiyattan satışa sunulmasını beklediğimiz iPhone 8’in 5,8 inçlik OLED ekranıyla fark yaratması bekleniyor. Telefonda Touch ID’nin yerine yüz tanıma sisteminin kullanılacağı belirtiliyor. 3D sensörlerden yararlanacağı dile getirilen iPhone 8’in kızılötesi sayesinde karanlık veya düşük ortamlarda çalışabileceği söyleniyor. Kamera performansıyla da fark yaratması beklenen telefonun 60 FPS’de 4K video kaydı yeteneğine sahip olacağı belirtiliyor.

Artırılmış gerçeklik teknolojisinden üst düzey performans için çift kameranın dikey olarak konumlandırılacağı söylenen iPhone 8’in A11 Fusion işlemcisiyle üst düzey performans sergilemesi bekleniyor. Eylül ayının sonunda Amerika’da satışa sunulmasını beklediğimiz iPhone 8’in ekim ayında Türkiye’de piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...