Jon Snow’un Yeni Dizisi: Gunpowder

Share

Game of Thrones‘ta Jon Snow karakteriyle gönüllerde taht kuran Kit Harington yakında farklı bir hikayeyle izleyici karşısına çıkacak. İngiliz tarihinin en önemli isyanlarından birini konu eden Gunpowder mini dizisinden ilk tanıtım gün yüzüne çıktı. Böylece Harington’ın yeni karakteriyle tanışma fırsatı elde ettik.

BBC‘nin bu yeni dizi projesi İngiliz tarihine “barut komplosu” olarak geçen olayı konu ediyor. Robert Catesby tarafından planlanan bu komplo Lordlar Kamarası’nı havaya uçurmayı ve Kral I. James’i öldürmeyi amaçlıyordu. Fakat bu girişim başarısızlıkla sonuçlandı. İsyanın çöküşü 5 Kasım‘ın her sene coşkuyla kutlanmasına vesile oldu. Jon Snow olarak tanıdığımız Kit Harington bu sefer isyanın arkasındaki isim olan Robert Catesby‘i canlandıracak. Ona kuzeni Anne Vaux rolünde Liv Tyler eşlik edecek. Yan rollerde ise Tom Cullen, Peter Mullan, Edward Holcroft, Shaun Dooley, Robert Emms, Derek Riddell ve Mark Gatiss gibi isimleri göreceğiz.

Üç bölümden oluşan Gunpowder’ın ne zaman ekrana geleceği henüz belli değil. Bu mini dizi BBC’nin sonbahar programları arasında yer alıyor. Dolayısıyla 2017 yılının son aylarında izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Gunpowder için paylaşılan ilk tanıtımı hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Log

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...