Yeni iPhone’un İsmi: “iPhone X”

Share

Apple’ın 12 Eylül’de tanıtması beklenen telefon modellerinin adı netlik kazandı. ABD basının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, cihaz 3 ayrı model olarak çıkacak ve adı da iPhone X olacak.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus isimli iki farklı model de 12 Eylül’de tanıtılacak. Apple bu hamle ile ilk defa S serisini atlamış olacak. ABD merkezli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modeli iPhone 8’in lansmanını Steve Jobs Theater’da yapması bekleniyor.

KABLOSUZ ŞARJ ÖZELLİĞİ

Apple’ın yeni amiral gemisi modeli ile ilgili kullanıcıları en çok heyecanlandıran özelliklerden biri iPhone’a ilk defa gelecek kablosuz şarj özelliği. Ancak söz konusu iPhone kullanıcılara uzun vadede problem çıkartabileceği belirtiliyor. Zira bu teknoloji için Apple’ın iPhone 8’de metal kasaya yer vermemesi gerekiyor. Telefonun bu şekilde üretilmesi daha kırılgan olacağını gösteriyor. Ayrıca Macotakara sitesinin yayınladığı rapora göre, iPhone 8’i kablosuz şarj etmek oldukça uzun sürecek.

WSJ, NTV

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...