Victoria’s Secret’ın Heyecanla Beklenen Şovu Şangay’da

Share

Victoria’s Secret melekleri tarihte ilk defa Victoria’s Secret Fashion Show kapsamında Şangay’da yürüyecek.

Çekimleri 28 Kasım tarihinde gerçekleşecek ve moda şovu, 190’dan fazla ülkede izlenecek. Türkiye’de ise bir yılbaşı televizyon klasığı olarak TLC kanalında saat 00:00 yeni yıla girerken yayınlanacak. Dünya’nın en popüler defilesi geçtiğimiz yıl 1.4 milyar insan tarafından izlenmiş ve basında 150 milyonun üzerinde habere konu olmuştu.

Moda, eğlence ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayan eşsiz iç çamaşırı defilesi, bu sene de pembe halı, melek röportajları, şovun hazırlık aşamalarına tanıklık eden sahne arkası görüntüleri ve muhteşem sahne performansları ile izleyenleri büyüleyecek. Bu sahne performanslarına kimlerin imza atacağıysa henüz gizemini koruyor. Şovda ihtişamlı ‘’Fantasy Bra’’yı taşıyacak şanslı meleğin kim olacağı da merakla bekleniyor.

Favori meleklerden; Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell ve Taylor Hill ile yeni ve farklı yüzler merakla beklenen şovda boy gösterecek. Ayrıca popüler meleklerden Behati Prinsloo ve Candice Swanepoel’in şova geri dönüşü de büyük damga vuracak.

Victoria’s Secret Fashion Show Done & Dusted, inc tarafından gerçekleştirilmektedir. Edward G. Razek, Monica Mitro, Ian Stewart ve Hamish Hamilton baş yapımcılardır. Projenin direktörü Hamish Hamilton’dır.

Women’s Health

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...