Game of Thrones’a Alternatif Finaller Çekilebilir

Share

Günümüzün en popüler dizilerinden olan Game of Thrones, 8. sezonuyla ekrana veda edecekken final bölümü için alternatifler çekilebilir.

Günümüzün en popüler dizilerinden olan Game of Thrones, oldukça heyecanlı bir final sahnesiyle 7. Sezonu noktalamıştı. Heyecanın hiç durmadığı 7. Sezonun ardından herkes 8. Sezonu beklemeye ve teoriler üretmeye başlamış durumda.

Sızıntı ihtimaline karşılık farklı finaller çekilecek

Şu ana kadar hep 10’ar bölümden oluşan sezonlarla karşımıza çıkan Game of Thrones, 7. Sezonunda 7 bölümle sevenlerinin karşısına çıktı.

Ancak 7. Sezonda maalesef HBO sızıntıların önüne geçemedi ve 4. bölümle 6. bölüm internet üzerinden paylaşıldı. HBO sunucularını hacklenirken 1.5 TB’lık veri çalındığı gündeme gelmişti.

HBO programlama başkanı tarafından yapılan açıklamada, sızıntıların önüne geçebilmek için diziye alternatif final bölümleri çekilebileceği belirtildi.

8. sezonun ne zaman yayınlanacağı sorusuna cevap ise yine HBO programlama başkanı Casey Bloys tarafından gelmişti. Çok daha ağır geçecek olan kış şartlarını en iyi şekilde aktarabilmek ve daha gerçekçi çekebilmek için 2017 yılının kışının yetmeyebileceği ve 2018 kışına sarkabileceği söylenmişti.

Bu durumdaysa Game of Thrones final sezonunu izlemek için 2019 yılını beklememiz gerekebilecek.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...