Turkcell Lifecell Duyuruldu

Share

Turkcell, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında yeni Lifecell markasını duyurdu. Lifecell’de 50 GB kotalı paket ve yeni akıllı telefon dikkat çekiyor.

Turkcell, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Lifecell markasını duyurdu. Lifecell markası ile bol internetli yeni paketler ile birlikte General Mobile ile yapılan işbirliği sonrası yeni bir akıllı telefon duyurusu yapıldı.

50 GB kotalı “süper paket”

Lifecell markasının öne çıkan “süper paketi”, Turkcell’in kendi uygulamalarını kapsayan 50 GB kota ve herhangi bir sınırlama olmaksızın ekstra 7 GB kota içeriyor.

Detaylara inecek olursak bu pakette TV+ uygulamasında 15 GB, Fizy uygulamasında 15 GB, Lifebox uygulamasında 10 GB, Twitter ve Facebook’ta 2 GB, Dergilik uygulamasında 8 GB ve Bip’te sınırsız konuşma-mesajlaşma bulunuyor. Ayrıca bu 50 GB’ın yanı sıra kullanıcılara 7 GB ekstra internet kotası sunuluyor. Paketin fiyatı ise aylık 49 TL.

Bu arada yakın gelecekte Lifecell markasının sabit internet paketlerinin de olacağını ancak paketin detaylarının henüz belli olmadığını belirtelim.

Lifecell telefonu da duyuruldu

17-09/25/whatsapp-image-2017-09-25-at-110856-1506328882.jpeg

Lansmanda Lifecell markasının yeni akıllı telefonu da duyuruldu. General Mobile ile yapılan işbirliği sonrasında duyurulan telefon; 5 inç ekran, Android Nougat işletim sistemi, 4 çekirdekli işlemci gibi teknik özelliklerle geliyor. Aslında bu cihaz, teknik özellik olarak General Mobile GM 6 modelinin birebir aynısı.

Ancak Turkcell’e özel Lifecell modu ve diğer yazılım farklılıklarının olduğunu söyleyebiliriz. Turkcell, bu cihaz için “ilk 2 taksit bizden” kampanyası yaparken cihazın toplam ödemesi 36 ay/40 TL olarak dikkat çekiyor.

Shiftdelete

 

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...