Erkeklerin hayalindeki ideal kadın

Share

İşte erkeklerin gözünden ideal kadın davranışları:

1) Takdir eden

Takdir edilmek, bir erkek için çok önemli bir durum. Erkekler gönülden yapılması şartıyla takdir edilmeye tam anlamıyla taparlar. Çünkü erkeklerin samimiyetsiz bir övgüyü hemen anlarlar. Onlarla ne kadar gurur duyduğunuzu ne kadar duyarlarsa o kadar mutlu olurlar.

2) Özgürlüğe önem veren

Her erkek az ya da çok özgürlüğüne düşkündür. Bu onların yalnız olmak istedikleri anlamına gelmiyor. Fakat arada bir şeyleri tek başlarına yapmaktan hoşlanırlar. Bu gibi durumlarda onun kendini suçlu hissetmemesi için rahat davranarak onu anlamaya çalışmanız ilişkinizi kuvvetlendirir.

3) Saygı gösteren

Erkekler, hayatlarındaki kadınlardan en çok saygı ve hürmet görmeyi bekler. Erkekler sevgililerine “Bana saygı göstermeni bekliyorum” diye açıkça söylemezler ama bu en çok bekledikleri şeydir. Fikirlerine önem verilmesi, bir şey yapmadan önce onlara akıl danışılması ve nasıl hissettiklerinin sorulması onlara saygı duyduğunuzu gösterir.

4) Arkadaşlık yapabilen

Romantik bir ilişkinin en önemli parçası arkadaşlıktır. Erkekler değer verdikleri kadının arkadaşlığını çok önemserler. Tuttukları takım için beraber tezahürat yapmak, sevdiği diziyi beraber izlemek gibi ufak arkadaşlıklar onlar için çok önemlidir.

5) Bakımlı

Güzellik kraliçesi olmanıza gerek yok ama erkekler beraber oldukları kadının güzel görünmesini isterler. Bu onlar için gurur kaynağıdır. Biraz makyaj, saçınıza ve vücudunuza göstereceğiniz özen onun gözünde sizi zaten güzellik kraliçesi yapacaktır.

6) Güler yüzlü

Herkes beraber olduğu kişinin cana yakın ve güler yüzlü olmasını ister. Elbette her zaman gülmek mümkün değil ama samimi ve sıcak bakan bir çift göz erkekleri fethetmeye yeter.

7) Cesaret veren

İstisnasız her erkek, cesaretlendirilmeyi sever ve ister. Sanki hep maçtaymış gibi bir köşeden ona sürekli tezahürat yapan kadına bayılırlar. Doğru olduğunu düşündüğünüz ama çekimser davrandığı her şeyde onu özgürce yüreklendirin. Tek ihtiyacı olan bu.

8) Minnettarlık duyan

Erkekler kendilerine minnet duyulmasını sever ama burada altın oranı tutturmak çok önemli. Özel bir anda ona minnettar olduğunuzu içten bir teşekkür ile gösterebilirsiniz. Örneğin sizi güzel bir yemeğe götürdüğünde ya da sırf siz rahatsız olmayın diye klimayı kapattırdığında, ona duyduğunuz minneti hissettirirseniz, onun kalbini çalabilirsiniz.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...