LeBron’dan Trump’a Yanıt: Seni Serseri!

Share

ABD Başkanı Donald Trump’ın, ülkedeki ayrımcılığı protesto etmek için milli marş sırasında diz çöken sporculara karşı tepkisiyle başlayan tartışma devam ediyor. LeBron’un Trump’a Twitter’da verdiği ‘Seni serseri’ ifadesiyle başlayan yanıtı, Trump’ın şu ana kadar attığı tüm tweet’lerden daha fazla paylaşıldı.

Sık sık sosyal medyada ne kadar popüler olduğuyla övünen Donald Trump’a karşı son tartışmada en çok konuşulan yanıtı veren LeBron James’in “Seni serseri” diye başlayan tweet’i Trump’ın sosyal medya tarihinde bugüne kadar attığı tüm tweet’lerden daha fazla paylaşıldı.

Trump NBA ligi takımlarından Golden State Warriors’ın yıldızı Stephen Curry’nin geçen sezonki şampiyonluğun ardından takımıyla birlikte Beyaz Saray’a yapacağı ziyaret için davetini Curry’nin açıklamaları nedeniyle geri çektiğini duyurmuştu.

Bunun üzerine LeBron mesajında “Seni serseri, Stephen Curry zaten gelmeyeceğini söylemişti. Yani ortada davet falan yok. Beyaz Saray’ı ziyaret etmek sen oraya gelene kadar bir onurdu” diye yazmıştı.

Slate’in haberine göre Twitter’da 38.5 milyon takipçisi olan LeBron James’in tweet’i an itibarıyla 649.000’den fazla kez retweet’lendi.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...