Jon Snow, Dizi Aşkı Ygritte İle Evleniyor

Share

Dünyaca ünlü fantastik dizi Game of Thrones’ta Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington ve Ygritte’e hayat veren Rose Leslie evlenmeye karar verdi.

Beş yıldır birlikte olan çift, ailelerine ve yakın arkadaş çevresine kendi aralarında nişanlandıklarını ve yakında evleneceklerini söyledi.

Leslie ve Harington’ın nişanlandıkları konusunda spekülasyonlar yaz boyunca devam etmişti. O sürede sessiz kalan çift iddiaları doğruladı ve evlenmeye hazırlandıklarını belirtti.

Kit Harington’ın başından beri Rose Leslie ile evlenmek istediğini belirten çifte yakın kaynaklar, “Ancak Kit bunun için önce birlikte yaşayacakları bir ev satın alıp yerleşmeyi istiyordu” diye konuştu.

T24

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...