Avrupa’nın En İyi Turistik Kenti: Saint Petersburg

Share

Saint Petersburg Valiliği, turizm alanında düzenlenen ve ‘Turizmin Oscarları’ olarak da adlandırılan World Travel Awards (WTA) ödül seremonisinde ‘Avrupa’nın En İyi Kent Destinasyonu-2017’ kategorisinde Saint Petersburg’un birinci seçildiğini açıkladı.

Valiliğin basın dairesinden yapılan açıklamada, ilk kez Rusya’da, St. Petersburg’daki Rusya Etnografya Müzesi’nde düzenlenen World Travel Awards ödül seremonisine Saint Petersburg Valisi Georgiy Poltavçenko’nun ve WTA Başkanı Graham Cooke’un katılımıyla gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamaya göre Saint Petersburg, daha önce iki kez World Travel Awards ödülünü almış kent olarak bu yıl seremoniye ev sahipliği yapma hakkı kazandı.

Açıklamada sözlerine yer verilen Saint Petersburg Valisi Georgiy Poltavçenko, “Bu prestijli ödül seremonisinin ilk kez Rusya’da, St. Petersburg’da yapılmasından gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...