Ofisinizin hareket etmesini ister miydiniz?

Share

Hareket eden bir ofis, kulağa ne kadar ilginç geliyor değil mi? Portlandlı tasarım ofisi LOS OSOS, işte bu ofis hayalini gerçeğe dönüştürdü. Tasarım odaklı işler yapan Coroflot ajansı için “mobil çalışma birimi” (kısaca MWU) tasarladı.

Mobil ofis projesi MWU, ajansın yenilikçi ve yaratıcı kimliğini ön plana çıkartan bir ofis talep etmesi üzerine ortaya çıkmış. Modüler parçalardan oluşan tasarım, mobil ofise eklenebilecek birimlerle ofis alanının genişlemesine de imkan veriyor.

Kent içinde hareket edebilen ofis, gün geçtikçe çalışma hayatının değişmez bir parçası  mobilizasyona  da mekansal bir cevap veriyor.

Çalışma alanını belirleyen iç mekanda da modüler birimler tasarımın ana karakterini oluşturmuş; MWU’nun iç mekan tasarımı yapının strüktürüne eklenen ahşap parçalardan oluşuyor.

icmimarlikdergisi.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...