iPhone 8 Türkiye Satış Tarihi: 20 Ekim 2017

Share

Teknoloji dünyasının merakla beklediği iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye satış tarihi belli oldu.

Kısa bir süre önce başta Amerika olmak üzere dünyanın belli ülkelerinde satışa sunulan yeni iPhone modelleri, 20 Ekim’de kullanıcıların beğenisine sunulacak. iPhone’un yeni nesli olarak lanse edilen iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, cam gövdesiyle bir önceki modelden ayrılıyor.

Gümüş, uzay grisi ve yeni altın renk seçenekleriyle gelen iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ta bir akıllı telefondaki en dayanıklı cam malzemesi kullanıldığı belirtiliyor. iPhone 8’de 4,7 inç ekran yer alırken, iPhone 8 Plus’sa 5,5 inç Retina ekranla geliyor.Apple’ın yeni nesil işlemcisi çıkıyor. A11 Bionic çipiyle gücüne güç katan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın işlemcisi 4+2 çekirdekten oluşuyor. A10 Fusion işlemcisine kıyasla yüzde 25 daha hızlı olan çift çekirdeğe yüzde 70 daha hızlı dört çekirdek eşlik ediyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...