Microsoft Edge, iOS ve Android İçin Duyuruldu

Share

Microsoft Edge Windows 10 ile birlikte hayatımıza girmiş ve Internet Explorer’ın yerine kullanıma sunulmuştu. Windows Mobile’dan umudunu kesen Microsoft ise yeni nesil tarayıcısı Edge iOS ve Android sürümlerini duyurdu.

Microsoft Edge bugün yapılan duyuruda resmi olarak iOS ve Android sürümlerinin geliştirildiğini açıkladı. Şu an için sadece test sürümüyle, sadece iPhone için, iOS kullanıcılarına indirmeye açık olan Edge tarayıcı, önümüzdeki günlerde Beta sürümüyle Android kullanıcıları içinde indirmeye sunulacak.

Windows 10 sürümüyle benzer özelliklere sahip olan mobil sürümdeyse Okuma Listesi, Yeni Sekme Sayfası, Okuma Görünümü gibi özellikler yer alacak. Ayrıca tarayıcınızda eğer oturum açtıysanız mobilden veya bilgisayarınızdan kaldınız yerden devam etmeniz mümkün olacak.

İlk etapta sadece İngilizce dil seçeneğiyle kullanıma sunulan tarayıcıyı mobil sürümü test etmek içinse buraya tıklayarak önizleme sürümü için kayıt yaptırabilirsiniz.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...