Sony Xperia XZ1 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Share

Sony‘nin Motion-Eye kamerası, HDR ekranı, Süper yavaş çekim ve tamamen yeni 3D Oluşturucu özellikleriyle dikkat çeken amiral gemisi modeli Xperia XZ1, Türkiye’de satışa sunuldu.

IFA 2017’de tanıtılan Xperia XZ1, etkileyici özellikleriyle dikkat çekiyor. Xperia ailesinin tasarım çizgisinin dışına çıkmayan model, 5,2 inç boyutunda Full HD HDR ekranla geliyor. HDR ekrandaki görüntüler aynı zamanda TRILUMONOS, X-Reality ve Dinamik Kontrast İyileştirici gibi teknolojilerle destekleniyor. Snapdragon 835 işlemci ve 4 GB RAM ile çalışan cihaz yüksek performans vadediyor. Xperia XZ1’in 64 GB’lık dahili hafızası ise 256 GB’a kadar microSD kart desteği sunuyor. Cihazın IP68 seviyesinde suya ve toza dayanıklı olduğunu da ekleyelim.

Xperia XZ1’in en dikkat çekici özelliklerinden biri ise 3D Oluşturucu. 3D objeleri hızlı ve kolay bir şekilde tarayabileceğiniz bu özellik sayesinde taradığınız nesneleri 3D olarak kaydedebiliyor; hatta 3D yazıcıda bastırabiliyorsunuz.

Cihazda 19 MP çözünürlük sunan arka kamera yer alıyor. Bir önceki modelde de en sevilen özelliklerden biri olan Süper yavaş çekim modu Xperia XZ1 ile de geliyor. Saniyede 960 kare video kaydı ile yaratıcı çekimlerin önü açılıyor. Selfie tutkunları içinse cihazda 13 MP’lik ön kamera bulunuyor. Ay Mavisi, Sıcak Gümüş ve Klasik Siyah olmaz üzere üç farklı renk seçeneği sunan Xperia XZ1’i 2.999 TL fiyatla satın alabilirsiniz.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...