Kalem Destekli, 6,4 Inc Ekranlı iPhone XI Plus Gelebilir

Share

Apple’a yakın kaynakların aktardıkları bilgilere göre Apple’ın 6,4 inçlik iPhone X geliştirdiği iddia edilmişti. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ta LCD ekran tercihini sürdürüren Apple’ın gelecekte piyasaya süreceği iPhone modellerinde OLED ekrana geçiş yapacağı dile getirilmişti.

Apple’ın ilk etapta 5,8 inçten daha küçük OLED ekran üretmeyi planladığı ancak daha sonrasında şirketin bundan vazgeçtiği belirtilmişti.Yeni gelen son dedikodulara göre iPhone XI Plus olarak adlandırılacağı iddia edilen modelde stylus desteği olacak.

Galaxy Note serisiyle özdeşleşen S Pen stylus kalemde olduğu gibi 6,4 inçlik iPhone modelinde de stylus desteği sunulacağı belirtiliyor. Özellikle çizim yapmayı ve not almayı seven kullanıcıların beklentisini karşılayacağını söyleyeceğimiz telefonun etkileyici bir görünüm sunacağını söyleyebiliriz. Apple’ın gelecekte izleyeceği yolu ilerleyen aylarda hep birlikte göreceğiz. Bu arada hatırlatmakta yarar var. 5,8 inç OLED ekranlı iPhone X, 3 Kasım’da başta Amerika’da olmak üzere dünyanın belli ülkelerinden piyasaya sunulacak.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...