2018 Volkswagen Polo’nun Türkiye Fiyatı ‘Can Yakıcı’

Share

İlk adımda iki motor seçeneğiyle Türkiye’de satışa sunulacak olan Polo, tüm donanım opsiyonlarına sahip olacak.

Tanıtım etkinliğin geçtiğimiz haziran ayında gerçekleştirilen altıncı jenerasyon Polo için Türkiye yollarına çıkma vakti geldi. Tanıtımından kısa süre sonra Türkiye pazarına giriş yapan 2018 model yıllı jenerasyon, vergilerin bir hayli tartışıldığı ve gündemde olduğu şu dönemde Türkiye fiyatlarıyla Volkswagen showroomlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. İlk adımda bir adet benzinli ve bir adet dizel olmak üzere iki seçenekle kullanıcılarla buluşacak olan Polo’da Trendline, Comfortline ve Highline donanım seçenekleri kullanıcıların tercih edebilecekleri opsiyonlar arasında yerini alacak.

Volkswagen’in Golf’te sunduğu 1.5 litrelik yeni benzinli ve yine geçtiğimiz yıllarda Golf‘te gördüğümüz sıkıştırılmış doğal gazla çalışan motorun 90 PS güç üreten 1.0 litre hacimli versiyonu da sunulacağı Polo’da bu motor seçeneklerinin ne zaman geleceği henüz netlik kazanmış değil. Özellikle tamamen yenilenen ve dijitalleşen sürücü ekranıyla büyük beğeni toplayan Polo’da giriş seviyesinde bile LED gündüz farlarını standart olarak verilmesi de kullanıcıları memnun edecek detaylar arasında. Polo’da toplamda 14 farklı renk, 12 farklı jant ve 13 farklı konsol yapılandırması yapmak da mümkün. Volkswagen cephesinden motor ve donanım kombinasyonlarına göre yayınlanan detaylı fiyat listesiyse şu şekilde;

Benzinli
1.0 litre 3 silindir – 75PS – manuel şanzıman – Trendline donanım – 64.900 TL
1.0 litre 3 silindir TSI – 95PS – manuel şanzıman – Comfortline donanım – 75.900 TL
1.0 litre 3 silindir TSI – 95PS – otomatik şanzıman – Comfortline donanım – 82.800 TL
1.0 litre 3 silindir TSI – 95PS – otomatik şanzıman – Highline donanım – 87.900 TL

Dizel
1.6 litre – 80PS – manuel şanzıman – Trendline donanım – 84.900 TL
1.6 litre – 95PS – manuel şanzıman – Comfortline donanım – 91.800 TL

Log

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...