Tuhaflıkta Sınır Tanımıyorlar

Share

Ünlü insanların da hepimiz gibi tuhaf alışkanlıkları olabilir. Hollywood’un en ünlü isimlerinin saplantılı bir şekilde benimsediği davranışları duyunca çok şaşıracaksınız.

MICHELLE WILLIAMS: “Duşta tuhaf şeyler yapmayı seviyorum. Duş alırken kahve içiyorum, dişlerimi fırçalıyorum, hatta kahvaltı ediyorum. Böylece masaya oturup kahvaltı yapmakla vakit kaybetmiyorum.”

EMMA STONE: “11 yaşına kadar parmağımı emdim. Bunu yaptığımda hâlâ kendimi çok iyi hissediyorum.”

HELEN MIRREN: “Gelen telefonlara cevap vermemek gibi bir alışkanlığım var. Sanırım bunun sebebi, telefon fobimin olması…”

HEIDI KLUM: “Hiç hoş karşılanmayan bir alışkanlığım var. Her akşam saat 20.00’de uyuyakalıyorum.”

ADRIANA LIMA: “Maskara sürmeyi çok seviyorum. Kirpiklerim simsiyah olana kadar kat kat maskara sürüyorum. İzin günlerimde dakikalarca maskara sürdüğüm oluyor. Duşa girdiğimde maskara yüzümden akıp gidiyor. Akanları silip üzerine tekrar maskara uyguluyorum. Kesinlikle buna bayılıyorum!”

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...