Apple Müzik’te Nostalji Zamanı!

Share

Apple Music, “Nostalji Zamanı” başlığı ile müzik tarihimizin unutulmaz sanatçılarının klasiklerinden oluşan nostaljik koleksiyon ile geçmişe bir yolculuğa çıkarıyor.

“Nostalji Zamanı” odasında bugüne kadar dijital olarak hiçbir platformda yayımlanmamış Odeon Taş Plakları müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Adnan Varveren, Afif Tekir, Ahmet Üstün, Ajda Pekkan, Ayferi, Cantekin (Yalçın Ateş Ork.), Çetin Akcan (Yankılar 7 Ork.), Daniela, Erol Büyükburç, France Reynac, Füsun Önal, Güneri Tecer, Hafız Fahri, İbrahim Özgür (Park Otel Orkestrası), İlhan Feyman Ork., Kemani Ama Recep, Los Alcarson, Malatyalı Fahri Kayahan, Mavi Işıklar, Meçhul Kadın, Neşe Karaböcek, Nezahat Bayram, Nil Demirhan, Nürettin Çamlıdağ, Okyay, Öztürk Serengil, Ruçhan Çamay, Sevim Tanürek, Şecaattin Tanyerli, Yıldırım Gürses, Nesrin Sipahi gibi sevilen sanatçıların eserlerinin yer aldığı bu keyifli oda 3 bölümden oluşuyor.

İlk Kez Burada Dinle başlığında daha önce sadece plak formatında bulunabilen ilk defa dijitalde yer alacak içerikler Apple Music’ ile kullanıcılarla buluşacak. Bu albümler ilk defa ve sadece iTunes ve Apple Music kullanıcıları tarafından dinlenebilecek.

45’likler başlığı altında ise daha önce dijitalde yer alan şarkılar ilk kez EP formatında Apple Music’te!

Ayrıca bu içeriklerden yaratılan editöryel playlist’ler de Nostalji Zamanı odasında bulunuyor.

Ön dinleme için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz :

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...