Yeni Nokia 9 Görseli Sızdırıldı

Share

Tanıtım tarihi yaklaştıkça Nokia’nın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Nokia 9 hakkındaki sızıntıların sayısı da artmakta. Bugün ise Nokia 9’a ait olduğu iddia edilen bir görsel daha sızdırıldı.

Nokia 9 kapak görseli sızdırıldı!

Çin’in bir numaralı sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşılan ve Nokia 9’a ait olduğu iddia edilen görsel aşağıda yer almakta. Sizlerin de görebileceği gibi söz konusu görselde telefonun arka plakası yer almakta.

Bu görselden yola çıkarak Nokia’nın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Nokia 9’ın Çift kameraya sahip olacağını söyleyebiliriz. Yine görselden anlaşıldığı üzere Nokia 9’da parmak izi tarayıcısı arka tarafta yer alacak. Ayrıca görselle beraner iddia edildiği üzere Nokia 9, 5.5 inç AMOLED bir ekrana (QHD + çözünürlükte 18: 9 büyüklüğünde) sahip olacak.

Son olarak 140,9×72,9×7,5mm ölçütlerinde olması beklenen cihazın, 750 € fiyat etiketiyle 2018 yılının başlarında satışa çıkmasının beklendiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...