Cadılar Bayramı Hazırlıkları Başladı

Share

Cadılar Bayramı’na yaklaşırken Topshop ve Topman, Stranger Things 2 için Netflix ile bir araya geliyor. Sinema stili gösterimler ile Londra’da Oxford Circus mağazasında dizinin gösterimi yapılırken aynı zamanda 20 Ekim’den itibaren İngiltere için özel bir kapsül koleksiyon satılacak.

Topshop bu işbirliğinin moda, kültür ve eğlenceyi birleştireceğine inanıyor. 27 Ekim’de yayınlanacak olan Stranger Things’in ikinci sezonundan önce herkesi heyecanlandıracak bir etkinlik olacağı düşünülüyor.

Kapsül koleksiyonun günümüzdeki retro trendi ile mükemmel bir uyum sağlayacağını düşünen Topshop’un ziyaretçileri ikinci sezonun yayınlanmasından önceki gece iki bölümü izleyebilecekler. Dizide oynayan Shannon Purser’ın sunumu ile dizinin önceki bölümlerini izleyebilecek olan ziyaretçilere Stranger Things temalı bir ortam yaratılıyor.

Stranger Things etkinlikleri İngiltere çapında seçili mağazalarda yer alacak. 28 parçalık kapsül koleksiyon 20 Ekim’de hem online hem de seçili Topshop mağazalarında satışa sunulacak.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...