Zeki ve Yakışıklı: Adam Brody

Share

Adam Brody, 2003 yılında The O.C dizisinde karşımıza çıktığında gözlerimizi popüler çocukların üzerinden çekip arka plandaki zeki yakışıklılara çevirmemizi sağlamıştı. Aradan geçen zamanda kadın-erkek ilişkilerine bakışımızda çok şey değişse de Brody’e sevgimiz hiç değişmedi.

EN KÖTÜ RANDEVUSU
“Bir keresinde beğendiğim kadınla randevuya çıktığımda ilişkideki üçüncü kişi olduğumu anlamıştım. Bardan içki almaya gidip masaya geri döndüğümde onun başka biriyle el ele tutuştuğunu görmüştüm.”

TUHAF BEĞENİLER
“Okul döneminde klasik denilebilecek dizi ve filmleri izlemeyi çok seviyordum. O dönemler beğendiğim oyuncuların başında Kerri Green ve Heather Graham geliyordu.”

KADINLARI ÇÖZDÜM
“Kadınlar hakkında artık her şeyi bildiğimi söyleyebilirim. Hatta kadınların kendilerinin bile anlam veremediği davranışları neden yaptıklarını tahmin edebiliyorum. Erkekleri anlamak konusundaysa onlara ‘Sizi beğendiyse arayacaktır’ tavsiyesini verebilirim.”

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...