General Mobile Dünyaya Yayılmaya Devam Ediyor

Share

2013 yılında satışa sunduğu Discovery modeli ile ülkemizde büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan General Mobile, Android One programına dahil olması ile birlikte büyüme ivmesini en üst noktalara taşımayı başardı.

Türkiye’de Android One programına dahil olan ilk cihaz 2015 yılında satışa sunulan General Mobile 4G olurken, GM 5 ve GM 5 Plus’ın yanı sıra yakın zamanda duyurusu gerçekleştirilen GM 6 modeli fiyat performans oranı ile kullanıcıların dikkatini çeken ürünler arasında yer alıyor.

Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayarak, dünya genelinde 30’dan fazla ülkede satış yapmakta olan General Mobile’ın yeni durağı bu kez Dubai oldu.

General Mobile, Muller & Phipps ile Dubai’de iş birliği yaptı!

GM 5, GM 5 Plus ve GM 6 modellerini Birleşik Arap Emirlikleri‘nde yaşayan tüketiciler ile buluşturmak isteyen GM, 50 farklı ülkede 12.000 kişilik ekibiyle faaliyet göstermekte olan Muller & Phipps ile anlaşma imzaladı.

Muller & Phipps Middle East’ın CEO’su Trevor Price, General Mobile ile yaptıkları distribütörlük anlaşmasıyla ilgili şu açıklamaları yaptı;

GM son 12 yıl içinde istikrarlı ve güçlü bir büyüme gösterdi; ürünlerin kalitesi, fiyat politikası ve satış sonrası hizmet deneyim açısından en yüksek standartlara ulaşması bu başarıda azımsanamayacak kadar önemlidir.

General Mobile’ın bu bölgedeki distribütörü olmaktan gurur duyuyoruz. Birleşik Arap Emirlikleri, dünyanın en gelişmiş akıllı telefon pazarlarından biridir. Bilinçli tüketiciler için birçok farklı seçenek sunan GM, Android One platformunu üstün donanım ve cazip fiyat ile birleştiriyor.

Yaptığımız anlaşma, Ortadoğu’daki perakendeciler ve mobil operatör firmaları için ” tercih edilen iş ortağı ” olma hedefimize katkı sağlıyor.

Muller & Phipps Orta Doğu ile olan ortaklıklarına atıfta bulunan GM Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman ise, Android One ailesinin üç akıllı telefonuyla Birleşik Arap Emirlikleri piyasasına girmiş olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...