Ne Karizmatik Adamdın Sen Mr. Big!

Share

Bir döneme damgasını vuran Sex and the City dizisinin Mr. Big karakterini canlandıran Chris Noth, New York’ta görüntülendi.

Bir eşofman altı, üzerinde gri bir tişört ve ayağında arkasına bastığı kırmızı spor ayakkabılarıyla günlük bir rahatlık sergileyen Noth’un elindeki baston dikkati çekti.

Şu sıralar, yine bir TV dizisinde bir FBI ajanını canlandıran 62 yaşındaki Noth, 40’lı yaşlarının ilk yarısındayken katıldığı Sex and the City kadrosunda 1998 ile 2004 yılları arasında rol almıştı.

Noth’un o dönemdeki görüntüsünü kaybettiği, saçlarının ve sakallarının beyazladığı yani özetle onun da geçip giden zamana boyun eğdiği görüldü. Yine de hayranları Noth’un yaşına göre çok iyi göründüğünü söyledi.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...