Stranger Things’te ‘Saadettin Teksoy’ Sürprizi

Share

Son yılların en sevilen dizilerinden biri olmayı başaran ve ilk sezonu ile Netflix üyelerini resmen ekranları başına hapseden Stranger Things için 2 sezon sonunda geldi, çattı. Netflix Türkiye ise dizinin reklamı için ilginç ve bir o kadar eğlenceli çalışmalar hazırlamaya devam ediyor.

Sadettin Teksoy’lu Stranger Things fragmanı!

Özellikle 90’lı yıllarda araştırdığı şehir efsaneleri ile ünlenen Sadettin Teksoy, hazırladığı TV programları ile bizleri ülkemizdeki gizemlerin içerisine sürüklüyordu. Artık program yapmıyor olabilir ama bu durum benzer konsepti işleyen ve bir kasaba gizemine dayanan Stranger Things’te görünmesine engel değil.

Netfix Türkiye bu eğlenceli fragmanı şu sözlerle bizlere tanıtıyor:

“Hawkins’te her şey gittikçe tuhaf bir hal almıştır. Araştırmacı gazeteci Sadettin Teksoy, Hawkins’te yaşanan bu gizemi çözmek için olay yerine doğru yola çıkar.”

Fazla söze gerek yok, fragmanla sizi baş başa bırakıyoruz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...