Galaxy S8 Oreo Beta Programı Başlıyor

Share

Telefon üreticilerinin Android 8.0 Oreo çalışmaları ciddi şekilde hız kazandı. Sony ve Nokia’nın ardından şimdi de Samsung, Oreo sürümü için harekete geçiyor. Samsung Galaxy S8 Oreo beta programı başlıyor!

Samsung Galaxy S8 Oreo beta süreci başlıyor!

Sony, Xperia XZ Premium için Android 8.0 Oreo işletim sistemi güncellemesini yayınladı. Nokia ise Nokia 8 için Android Oreo beta sürümünü kullanıma sundu. Nokia 8 Android Oreo videomuza aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu iki önemli modelin ardından, Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcıları, Android Oreo güncellemesi hakkında sabırsızlanmaya başlamıştı ki, Samsung’dan güzel bir haber geldi. Galaxy S8 Oreo beta programı başlatılıyor.

Galaxy S8 Oreo

Samsung, Amerika’da başlatılacak olan program ile birlikte Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcılarına Android Oreo sürümünün beta versiyonunu deneyimleme imkanı sunacak. Android 8.0 güncellemesi, T-Mobile ve Sprint operatörlerini kullanan Galaxy S8 ve S8+ sahiplerine sunulacak.

Bu beta sürümünün Android 8.0 Oreo işletim sistemine ait tüm yenilikleri içereceği ve hatta bu iki model için yenilenmiş bir arayüz getireceği belirtiliyor. 31 Ekim tarihinden itibaren OTA üzerinden dağıtılacak olan Android 8.0 Oreo beta sürümünün, 2018 yılının başında final haline taşınması bekleniyor.

Ülkemizde Galaxy S8 Android Oreo işletim sistemi için bir beta çalışması planlanmıyor ancak bu güncellemenin 2018 yılının ilk aylarında yayınlanacağını sizlere daha önce belirtmiştik. Android 8.0 Oreo güncelleme yarışında Sony’nin tam sürümü yayınlaması ile birlikte şu an önde olduğunu belirtmek gerekiyor. Bakalım diğer markalar tam sürüm olarak güncellemeleri ne zaman dağıtacak?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...