‘Hannah Montana psikolojimi bozdu’

Share

ABD’deki popüler yarışma Voice’un jüri üyesi olan Miley Cyrus erken yaşta ‘Hannah Montana’ gibi bir dizide başrol oynamasının psikolojisini bozduğunu itiraf etti.

24 yaşındaki şarkıcı; bunun nedenini ise şöyle açıkladı: “Dizi setinin ardından turneye çıktığımda özel hayatım, müzisyen kimliği ve dizideki rolüm arasındaki çizgiler bulanıklaşıyordu.”

Cyrus bu durumla nasıl baş ettiği sorusuna “Sanırım şu anda yaşadıklarımın sebebi biraz da bu. Bir yetişkin olarak ruhum aşırı derecede hasar gördü” diye cevap verdi.

Amerikalı şarkıcı geçtğimiz senelerde gündemi oldukça meşgul eden “Wrecking Ball” adlı müzik videosunun, gerçek benliği ile temiz Disney yıldızının birbirinden farklı olduğunu anlatabilmek için yaptığını açıkladı.

Aynı zamanda modellik yapan Miley Cyrus, yogaya başladıktan sonra aldığı kararlar için pişmanlık duymadığına dikkat çekerek “Kendi kararlarınızı ne kadar çok severseniz, diğer insanların sizi sevmesi için onlara ihtiyacınız o kadar az oluyor” diye ifade etti.

Cyrus tekrar ayağa kalkmak için çok kez yıkılan insanlardan çok şey öğrendiğini ve bununla iyi olduğunu da açıklamalarına ekledi.

Ünlü şarkıcı programda Amerikalıları ‘teyzesine’ benzeterek “Büyüdüğümü görmek istemiyorlar, onların gözünde hep küçük bir çocuğum” dedi. Cyrus sözlerini “İnsanların Hannah Montana’yı bu kadar sevmelerinin nedenini onu gerçekmiş gibi hissetmeleri olabilir” diyerek bitirdi.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...