NichePhone-S, 88 dolara satışa çıkıyor

Share

NichePhone-S, düşük özellikli telefon girişimlerine yeni bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonlar, günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir parçası olmanın yanı sıra, son zamanlarda yapay zeka ve makine öğrenimi de güçlendiriliyor. Ancak NichePhone-S gibi standart özellikli telefonlar da bazı kullanıcıların ilgisini çekebiliyor.

NichePhone-S Android 4.2 kullanıyor

NichePhone-S aslında modern bir akıllı telefon ile eski bir hesap makinesinin tasarım olarak birleşmiş halini andırıyor. Telefon neredeyse kredi kartıyla aynı uzunluğa sahip. Yani özelliklerinin düşük olduğu gibi boyutu da küçük. Temel olarak arama yapma, metin gönderme ve müzik oynatma gibi görevleri yerine getirebiliyor. Telefonun Android 4.2 işletim sistemine sahip olduğu belirtiliyor ancak tanıtım videosundaki ara yüzde sadece saat görülüyor. Bluetooth bağlantının da mümkün olduğu telefon, kulaklıkla bağlantı kurabiliyor.

Düşük özellikli telefon ilk olarak Japonya’da 10 Kasım’da satışa sunulacak. Diğer ülkelere satışın yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor. Telefonun ilk satış fiyatının 88 dolar olacağı belirtiliyor. Her ne kadar bir akıllı telefon olmasa da gündelik kullanım için ve iletişim kurabilmek için kullanılabilecek özellikte. Telefonun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...