Ryan Reynolds ve Blake Lively’nin savaşı sürüyor

Share

Deadpool’un yıldızı Ryan Reynolds ve eşi Blake Lively arasında komik sosyal medya savaşı sürüyor. Oldukça komik paylaşımlarla birbirleriyle şakalaşan çift tüm hayranlarını eğlendiriyor.

Birbirlerinin doğum günlerinde Instagram üzerinden yaptıkları paylaşımlardan sonra Ryan Reynolds, eşinin Dublin, İrlanda’da çekilen The Rythm Section isimli filminin setinde çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak altına no filter (filtresiz) yorumunu yazdı.

Gossip Girl dizisinin ihtişamlı Serena van der Woodsen’ından sonra bu rol için görmeye alışık olmadığımız bir tarzda karşımıza çıkan Blake Lively’nin çekimlerini sürdürdüğü The Rythm Section filmi 2018 yılında vizyona girecek.

#nofilter

Ryan Reynolds (@vancityreynolds)’in paylaştığı bir gönderi ()

InStyle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...