Hollywood, Kevin Spacey’yi ‘siliyor’

Share

Kevin Spacey için artık zaman, yaptıklarının cezasını ödema zamanı. İflah olmaz aktör, bir bir Hollywood yapımlarından çıkartılıyor.

‘All the Money in the World’ isimli yapımda oynayan Spacey’nin sahneleri başka bir aktörle yeniden çekilecek. Filmde John Paul Getty isimli bir petrol zenginini canlandıran ünlü aktörün yerini Christopher Plummer aldı.

Filmin 22 Aralık’taki dağıtım tarihi ise oyuncu değişikliğine karşın değişmedi.

SAHNELERİN ÇOĞUNDA TEK

Filmde Spacey’nin 2 haftalık çekim uzunluğunda görüntüsü olduğu, sahnelerinin çoğunda da tek başına yer aldığı açıklandı.

Ridley Scott’ın yönetmen koltuğunda olduğu film, Getty’nin 1973 yılında kaçırılan torununun gerçek hikâyesine dayanıyor.

Filmin diğer oyuncuları Mark Wahlberg ve Michelle Williams’ın yeniden çekimlerde rol alacağı da belirtildi.

KARİYERİ ÇÖKÜŞTE

58 yaşındaki Spacey’nin merkezinde olduğu cinsel taciz ve saldırı iddiaları, 1980’li yılların ortalarına kadar uzanıyor.

Ünlü aktörün kariyeri 30 Ekim’de Anthony Rapp tarafından dile getirilen ilk cinsel taciz iddiası sonrası büyük bir düşüş yaşıyor. Rapp, 14 yaşındayken bir partide Spacey’nin kendisini yatağa taşıyarak baştan çıkarmaya çalıştığını söylemişti.

Eğlence şirketi Netflix, kendisi de aktör olan Rapp’in Spacey’yi cinsel tacizle suçlaması üzerine, ‘House of Card’ dizisini durdurduğunu açıklamıştı. 2 Oscar ödüllü aktörün temsilcileri ise Spacey’nin tedavi için kliniğe yatacağını açıkladı.

Sputnik

Behice Ünsal

Behice, hayattaki ilk şansında dünyadaki adaletsizlikler karşısında adaleti aradığı yerin hukuk fakültesi olmadığını deneyimledi. İkinci şansında yeşerttiği yeni jenerasyonlar yetiştirme hayali ise kadro sıkıntısına takıldı. Artık amansızca aradığı üçüncü şansı hiç bulamamaktan korkuyor.

You may also like...