Star Wars evreninden yeni bir üçleme müjdesi

Share

Star Wars hayranları için heyecan verici iki büyük haber patlatıldı. Rian Johnson’la yeni bir üçleme için anlaşılırken, serinin televizyon şovu da yolda.

Görünen o ki, The Last Jedi’ın hem yazarı hem de yönetmeni olan Rian Johnson evreni daha da genişletmeye kararlı. Dün yapılan açıklamayla beraber Lucasfilm, Johnson’ın yeni bir Star Wars üçlemesi yaratacağını duyurdu. Bu üçlemenin ilkinin Johnson tarafından yazılıp yönetileceği de duyuruya eklendi. Yeni üçlemeyle ilgili henüz yeterli bilgi yok ancak Skywalker destanına veda edeceğiz gibi görünüyor. Zira yeni üçlemenin Skywalker hikayesinden ayrılacağı belirtiliyor. Johnson’ın yeni karakterler tanıtacağını müjdeleyen duyuru, serinin yeni hikayesinde keşfedilmemiş köşelerine gideceğimizi belirtiyor.

Johnson’ın yazıp yönettiği The Last Jedi’ın 13 Aralık’ta Türkiye’de vizyona gireceğini hatırlatalım. Biletleri ön siparişe açıldı bile. Filmin en son yayınlanan fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Televizyon şovu da geliyor

Hollywood Reporter‘ın haberine göre gelecekte karşılaşacağımız tek içerik yeni bir üçleme olmayacak. Disney’in kendi çevrim içi yayın servisi için live-action Star Wars televizyon şovunun da yapılacağı söyleniyor. Disney’in yeni servisinin 2019’da çıkacağı düşünülünce televizyon içerikleri için biraz bekleyeceğiz gibi.

Seri, yeni üçlemenin dışında 25 Mayıs 2018’de Solo: A Star Wars Story’i de izleyicilerle buluşturacak. Bir de J.J. Abrams’ın yönettiği ve 20 Aralık 2019 tarihinde çıkması beklenen Episode IX‘i de unutmadan ekleyelim.

Log

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...